Kan jeg få fiber?

 

 

Hurtigt internet = bedre business

Fibernet er den nyeste og absolut hurtigste løsning på markedet. Tjek nedenfor, om du også kan få fiber i din virksomhed. Der er nemlig rigtig gode grunde til at trykke speederen i bund på internethastigheden:

Symmetrisk forbindelse: Fiber giver dig lige hurtige upload- og download-hastigheder, så du kan dele store filer lige så hurtigt, som du kan hente dem.

Meget mere båndbredde at deles om: Når flere er på internettet, deles man om båndbredden. Jo flere, der bruger nettet, jo mindre hastighed til alle. Med fiber er du sikker på, at hastigheden altid er i top.

Hurtigere adgang til skyen: Flere og flere virksomheder benytter cloud-løsninger, men en service i skyen er aldrig hurtigere end internetopkoblingen. Hurtigere internethastighed gør alle dine cloud-services endnu mere effektive.

Giv din printer medvind: Virksomheder får flere og flere endpoint-devices, og de suger alle sammen på internethastigheden. Med fiber er der heldigvis mere end nok til alle – både printere og medarbejdere.

 

Indtast dine oplysninger, så vender vi tilbage til dig med svar på, om du kan få lyn hurtigt fiber på din erhvervsadresse!

Kontakt os