Kan jeg få fiber?

 Hurtigt internet = bedre business

Fibernet er den nyeste og absolut hurtigste løsning på markedet. Tjek nedenfor, om du også kan få fiber i din virksomhed. Der er nemlig rigtig gode grunde til at trykke speederen i bund på internethastigheden:

 

  1. Symmetrisk forbindelse: Fiber giver dig lige hurtige upload- og download-hastigheder, så du kan dele store filer lige så hurtigt, som du kan hente dem.
  2. Meget mere båndbredde at deles om: Når flere er på internettet, deles man om båndbredden. Jo flere, der bruger nettet, jo mindre hastighed til alle. Med fiber er du sikker på, at hastigheden altid er i top.
  3. Hurtigere adgang til skyen: Flere og flere virksomheder benytter cloud-løsninger, men en service i skyen er aldrig hurtigere end internetopkoblingen. Hurtigere internethastighed gør alle dine cloud-services endnu mere effektive.
  4. Giv din printer medvind: Virksomheder får flere og flere endpoint-devices, og de suger alle sammen på internethastigheden. Med fiber er der heldigvis mere end nok til alle – både printere og medarbejdere.

 

Indtast dine oplysninger, så vender vi tilbage til dig med svar på, om du kan få lyn hurtigt fiber på din erhvervsadresse!

Hør mere

Hent magasinet Insight. Om it. For ledere.